Nejnovější recenze ze sekce Ostatní pro hlodavce
- opravdu hezky voní. Snad králikovi nijak nevadí.
- Dobře odstraní pach z dolní čísti klece z umělé hmoty .
- Lidé s humorem se při pohledu na obrázek zasmějí :-)
- Velmi jemný písek
- náš osmak degu je spokojen
Prý se mu dobře koupe
- Kvalita
- Dobrý písek na koupání, vhodný i pro osmáky a křečky.
- Hrubší písek než u jiných značek.
Osmáci jsou spokojení.
- složení - neobsahuje křemen
- hrubost
- dostupnost
Kvalitní písek výborného složení, který neobsahuje křemen, který by mohl poškodit srst. Činčily se v něm koupou rády, dlouho a nevyužívají jej jako záchod. Pozitivně hodnotím i hrubší zpracování písku, který není příliš jemný a nehrozí tak případné záněty očí.
Velikost balení je dostatečná a při pravidelném čištění koupelny (prosévání písku, občasné přidání fungistopu) vydrží písek poměrně dlouho.
- Ideální balení
Je hrubší a tolik nelepí, takže naprosto vyhovuje ! ( Používám je pro ježčí mazlíky ).
- Koupe se v něm,a nezapáchá.Když jsem zkoušel jiný druh,činčila zapáchala
Je dobrý
- .
- .
funguje, jak má
- Špatně se dává, zvířátko z postroje vykluzuje
znovu bych nekoupila
lepší je si připlatit za pořádný postroj
- Funguje a voní
Usnadňuje čištění klecí
- výborně saje moč
- měkký na dotek
- zvířátko nemá špinavou srst od moči
- malé balení, největší je 500g, což je škoda
Nepoužívám na hnízdo, ale dávám králíčkovi jako podestýlku. Po vyzkoušení všech možných druhů podestýlek mohu konstatovat, že jsem nic lepšího ještě neměla. Vyzkoušeli jsme snad vše co existuje, ale např. seno vůbec nesálo, kapala z něj králičí moč, čímž vyvracím častý mýtus, že seno je nejlepší podestýlka. Hobliny zase byly příliš ostré, absorpční celulozovou podložku králíček taky nesnášel, rozsápal ji zubama na mraky, Asan vůbec nesaje, králíček byl akorát celý špinavý, jak se počural, takže kde je u Asanu ta údajná výborná savost? Doposud jsme používali právě Asan, ale od ted nekoupíme nic jiného než Cunipic Sweet Dreams, protože je zkrátka nejlepší. DOPORUČUJI!
- Pisek :)
- Kbelik praska..
2x mi ho dopravce rozbil. Jinak cena/kvalita ok
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »