Nejnovější recenze ze sekce Ostatní pro hlodavce
- přírodní materiál
- králíček na polici rád leží
- hned po vybalení se celý kus přední části odlomil, na funkčnosti to neubralo
- jedna díra na šroub špatně vyvrtaná - při montáži se protáčel
- cena super,jinde docela drahé
- našim králíkům moc chutná :-D
- Pokud máte šikovné ruce a koupili jste si platformy 2, jako já, zvládnete si je dát dohromady a udělat si z nich platformu NEROHOVOU ;-)
- vachrlatá konstrukce
- odpadávající kousky dřeva, ne kůry - to bych pochopila
- uchycení ke kleci se protáčelo a tak jsem ho utahovala , tak dlouho, až jsem celý ten závit vytočila :D to soudruzi z NDR moc nevymysleli...
- velikostně odpovídá tak maximálně na zakrslíka a to tak tak - spíše pro morčata a menší zvěř
Vesta působí příjemně, jen morče si ji bohužel neoblíbilo ani bez vodítka, vodítko jsme už raději nezkoušeli.
Rohové patro do klece, vyrobené ze dřeva je kvalitní, ale v popisu nebylo přesně specifikováno, pro jakého hlodavce je vlastně určeno. Koupeno pro morče, ale je pro něj příliš malé.
Kvalitní, pěkná
- Naši hlodavci se v něm moc rády kopou
Patra zakoupena pro morčátka, dobře drží, morčata i my jsme spokojené.
- Příjemná decentní vůně citrusů.
- Není český návod.
- vhodný i pro křečky
- nepráší
- výhodné bálení - pro našého minikřečka vystačilo na víc než půl roku
Křeček se v tom rád koupá, kupuji to již po druhé.
Dcera se na vodítko moc těšila, ale našemu morčátku se nelíbí.
Snadno sestavitelné, velká variabilita. Náš křečík džungarský ty tunely miluje. Snadné rozložení pro udržení čistoty.
vhodné do domečku jako podestýlka anebo jako "rohožka" před domek morčátka v případě chovu na hoblinách
- vhodný produkt do domácí lékárničky zvířátka, který nemusí být v případě potřeby vždy k dispozici u veterináře
- levný
- hůře se do postroje králík zaváže
- těžko pochopitelné, jak jednotlivá lanka pasují a jak je zavázat, aby se králík nevyvlékl
- krátké vodítko
Základně splní účel a dá se na vodítko zvíře (králík) přivázat, ale způsob uvázání zvířete není příliš intuitivní a trochu s tím bojuju, aby se mi králík nevyvlékl a neutekl. Nicméně za danou cenu asi odpovídající produkt, i když příště bych si spíše připlatila za lepší vodítko, do kterého se zvíře snáze uchytí a bude mít delší provaz (zvlášť u králíka, který dělá poměrně dlouhé skoky, tak je to nepohodlné).
- Nejlepší písek pro činčily
Doporučuji, spokojenost
písek pro ježka je v pěkném plastovém kbelíku
Lepší by bylo kdyby vodítko by ve třech páskách, okolo krku a těla a poslední vodítko. Ten jeden pásek se špatně připevňuje